SEAT Tilst Auto Aarhus

Leasing

Vi holder lukket i salg i uge 29 samt alle weekender i Juli God Sommer.

Flexleasing

- Lav ydelse til dig, der kører meget

Med Flexleasing hos Tilst Auto Aarhus Forza Leasing kan du få en bil i luksusklassen, uden at skulle betale et meget stort beløb ved indgåelse af leasingaftalen. For med Flexleasing slipper du for at betale den høje, danske registreringsafgift. 

Med Flexleasing kan du få en bil i luksusklassen, uden at skulle betale et meget stort beløb ved indgåelse af leasingaftalen. For med Flexleasing betaler man kun en halv procent (hvis bilen er 36 måneder gammel eller ældre) af registreringsafgiften pr. måned i leasingperioden - og kun i leasingperioden. Hvis bilen er yngre end 36 måneder, betaler man en procent af registreringsafgiften pr. måned. 

Det betyder fx, at du med Flexleasing kan blive godt kørende i en tilkørt Audi A-serien, uden at skulle lægge flere hundrede tusinde kroner ved indgåelse af leasingaftalen. Med andre ord får du med Flexleasing drømmen opfyldt om en bil, du måske ikke troede, du havde råd til.

Fordele for dig

 Vi vil især anbefale dig Flexleasing, når du kører meget - både privat og på job. Jo mere, du kører, des mere attraktiv er modellen for Flexleasing. 

Den månedlige leasingydelse er for det første relativ lav, og du har fuld frihed og fleksibilitet. Derudover er det en fordel, at du ikke skal betale den store registreringsafgift ved indgåelse af leasingaftalen.

Du slipper simpelthen for at binde stor kapital i din bil, og du bestemmer selv længden på din Flexleasing.

Når du Flexleaser frem for at låne penge og købe din bil, opnår du også store fordele, hvis du fx efter halvandet år ønsker at skifte din bil ud. Konverteringen vil typisk være markant billigere med Flexleasing, fordi bilen står uden registreringsafgift.

Det betyder også, at du med Flexleasing har hele Europa som marked, hvis du ved Flexleasingens udløb ønsker at sælge din bil. På de helt dyre biler står man ikke med en halv eller en hel million kroner for registreringsafgift, som man ikke kan få tilbage igen.

Flexleasing med biler i særklasse

Alle de biler, vi kan tilbyde dig, hvis du ønsker Flexleasing, er tilkørte på det tyske vejnet. De fleste har ikke kørt mere end 70.000 km og er derfor praktisk talt så gode som nye. Vi garanterer for din sikkerhed og tryghed i forhold til bilernes kvalitet, og vi tilbyder kun biler til Flexleasing med godkendt servicehåndbog, samt 100 procent dokumenteret garanti og velkendt historik.

Vores Flexleasing Biler er tilmed særligt attraktive, fordi de generelt er forsynet med alt det ekstraudstyr, vi går og drømmer om. Det betyder, at du skal betale en lille smule mere i registreringsafgift hver måned, men det er et mindre beløb og komforten i din nye bil er ikke til at tage fejl af.

Hvis du ikke lige finder den bil, du kunne tænke dig at flexlease, på disse sider, er vi altid klar til at hjælpe dig et skridt nærmere drømmen. Vi har meget tæt kontakt til det tyske forhandlernet, så Skriv eller ring til os med dine ønsker til Flexleasing, og vi sætter eksperter på opgaven med det samme. 

Når leasingperioden udløber

Når du vælger Flexleasing, bliver din nye bil indregistreret med leasingselskabet som ejer og med dig som bruger. Når vi indgår aftalen, beslutter du, om du vil eje bilen ved leasingperiodens udløb.

Hvis du ønsker at eje bilen til den tid, står du i sidste ende med en bil uden nummerplader. Det er en stor fordel for dig, for så har du hele Europa som dit marked, hvis du ønsker at sælge bilen. Du kan også vælge at betale restværdien og betale registreringsafgift. 

Endelig kan du vælge at indgå en helt ny leasingaftale på bilen.

Kodeordet i flexleasing er fleksibilitet, og det er dig, der bestemmer.

Har du spørgsmål til Flexleasing?

Før du beslutter dig til Flexleasing, er du meget velkommen til at Kontakte os. Vi bestiller ikke andet end at sammensætte leasingmodeller, der matcher kundernes unikke behov til punkt og prikke.