Tilst Auto Aarhus

Værksted - Tilst Auto Aarhus

Når din bil har behov for en reparation eller et eftersyn, er den i meget kompetente hænder hos Tilst Auto Aarhus. Vores personale har nemlig mere end 25 års erfaring fra bilbranchen, og de er altid klar med råd og vejledning omkring din bil. Bag sig har de et dygtigt og veluddannet mekanikerteam. Hos Tilst Auto Aarhus bestræber vi os på at være i forreste linje, når det drejer sig om kurser og teknisk træning af vores medarbejdere. Ved udskrivelse af arbejdskort tjekker vi, om der er opdateringer eller en aktion fra fabrikken på bilen. Vi har direkte forbindelse til fabrikkerne og har adgang til al information og viden omkring vores bilmærker. Vi fejlfinder hurtigt ved hjælp af vores diagnose-teknikker. Ved at overholde de foreskrevne serviceeftersyn på bilerne opnår du den største driftssikkerhed til de lavest mulige omkostninger. Vi er tilmeldt Teknologisk Institut ved rørende service- og værkstedskontrol.

 

Gratis lånebil, mens din bil er på værksted 

Et værkstedsbesøg hos Tilst Auto Aarhus skal være en god oplevelse på alle måder. Derfor giver vi dig mulighed for at låne en bil, mens din egen er på værksted. Vi giver også gerne et lift, hvis du bare lige skal rundt om hjørnet.

 

HUSK! Rustkontrol på din bil, samt vi har også udlejningsbiler til fornuftige priser når du har brug for det. Vores værksted er certificeret efter SEAT fabriksstandarder samt vort værktøjog reparationer kontrolleres løbende af Dansk Teknologisk Institut.

Er uheldet ude og du har fået buler i bilen eller ridser i lakken !Så kom til os, vi er teamet der sikrer at din bil blivet oprettet og lakeret efter fabrikkernes forskrifter,og at du stadig bevarer din lak og rust garati.

 

Servicerådgiver.: Michael Thye 

Tlf. 87 45 16 06 / e-mail.: mt@tilstauto.dk

Kontaktinformationer

Tilst Auto Aarhus
Græsvangen 4
8381 Tilst

Tlf.: 87 45 16 00 eller Ring mig op
CVR: 38468421
E-mail: service@tilstauto.dk

Åbningstider

I dag 07:30 - 16:00
Tirsdag 07:30 - 16:00
Onsdag 07:30 - 16:00
Torsdag 07:30 - 15:30
Fredag 07:30 - 13:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Vores telefon på værksted er åben fra kl. 8.00